Кабелна телевизия

Независимо дали аналогова или цифрова, кабелната телевизия е най-разпространеният метод за получаване на телевизионен сигнал. Най-голямото предимство е, че е по-практично от това да имаш сателитна антена. Тя достига до дома ви по кабел, вместо да трябва да се занимавате с огромни антени, които трябва да се монтират на определено място.

Кабелната телевизия изисква минимум оборудване. Аналоговата кабелна телевизия използва обикновен коаксиален кабел, който отива директно във Вашият телевизор. За цифровия кабел е нужен допълнителен приемник, но голяма част от новите телевизори се произвеждат с вграден такъв

Предимство на кабелната телевизия е, че ви дава възможност да гледате огромен брой канали. А при цифровата такава имате възможност да гледате HD канали с изключително високо качество на картината наред с останалите многобройни канали. Шансовете да изгубите сигнал дори и при лошо време е минимален, за разлика от сателитната телевизия.

Възползвайте се от качеството и възможностите на нашето ново централно оборудване за цифрова телевизия. Видеосат ще Ви предостави специализиран дигитален приемник, за да гледате цифровия сигнал на кабелната телевизия. Той е връзката с Вашия телевизор и аудиосистема. С него си осигурявате кристално чист образ и Dolby Digital съраунд звук. Приемникът е с меню на български език и разполага с богат набор от функции като: изключително удобен електронен справочник за всяка програма (EPG), с който можете да сърфирате в програмните схеми на телевизионните програми за седмица напред, организиране на фаворитни програми, избор на език на звуковия съпровод, избиране на субтитри, телетекст, многорежимен таймер. Приемникът осигурява и необходимия родителски контрол при гледане на телевизионни програми, предназначени само за възрастни.

Повече информация относно видовете услуги и техните цени можете да намерите в раздел ЦЕНИ.