Интернет достъп

Животът без интернет днес е немислим, а никакъв или бавен интернет вкъщи може да вбеси и най-спокойния човек.

Ние Ви предлагаме възможност за общуване без граници с нашата услуга "Достъп до Интернет", като за всяка Ваша нужда, ние можем да предложим подходящо решение.

Насладете се на бързината и стабилността на услугата предоставяне чрез използване на PON (Пасивна Оптична Мрежа) базирана мрежа.

А какво точно е PON? PON технологията е новият стандарт за високи скорости. Тя позволява бърза Интернет връзка, съчетана с добро качество на телевизионните и телефонните услуги.

При Пасивната оптична мрежа няма междинни точки, а съответно няма и захранване за тях, което напълно елиминира проблемите с честите спирания на тока по трасето между потребителя и опорната мрежа. Този тип сривове са едни от най-честите причини за прекъсвания на услугите по LAN. При PON вкъщи няма как да влезе мълния (токов удар) по кабела, защото е стъклен и през него не минава ток. Оптичният кабел пренася само светлина.

През оптичен кабел могат да минат стотици гигабити на десетки километри разстояние. Оптиката дава неограничени възможности за растеж на скорости. Не е случайно, че всички опорни са изградени с оптика. Оптичният кабел е средата, върху която се развива цялата телекомуникационна индустрия в света. Всички изброени предимства на PON технологията дават възможност на потребителя да ползва повече от една услуга по тази преносна среда.

Повече информация относно видовете услуги и техните цени можете да намерите в раздел ЦЕНИ.